Θεραπείες

banner imagebanner image
Urbano Capelli
Brazilian Keratin Ιωάννινα

 
Αν έχετε ατίθασα, φριζαριστά μαλλιά ή επιθυμείτε απλώς πολύ λεία και λαμπερά μαλλιά, η θεραπεία brazilian keratin είναι για σας!
Με το πέρασμα του χρόνου, τις διατροφικές συνήθειες, τα προϊόντα styling, η τρίχα χάνει την ελαστικότητα και την δύναμή της. 

Με την θεραπεία Brazilian Keratin, πετυχαίνετε με φυσικό τρόπο ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα απαλότητας και λείανσης στα μαλλιά σας. Η κερατίνη έχει την ιδιότητα να εμποδίζει το φριζάρισμα, να αναδομεί και να ενυδατώνει την τρίχα καθώς επίσης να ενισχύει την ελαστικότητά της.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, διαρκεί αρκετούς μήνες, ενώ τα μαλλιά δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή απο ποτέ!
 
Στο κομμωτήριο Urbano Capelli, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα.
 
 
 

 

 

TRINIFORCE ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ
Επανορθωτική θεραπεία για το DNA των μαλλιών!

Το αποτέλεσμα μετά την θεραπεία κερατίνης TRINIFORCE, είναι άκρως εντυπωσιακό.
Ο συνδυασμός των πολύτιμων συστατικών με την πρωτοποριακή τεχνολογία, προσφέρουν στα μαλλιά νεύρο, λάμψη, ελαστικότητα και τέλεια ενυδάτωση!

Το κομμωτήριό μας χρησιμοποιεί τα προϊόντα της TRINITY με τις φέρουσες πιστοποιήσεις PETA, ECOCERT και την εγγύηση ποιότητας G.M.P.

Δείτε εδώ την θεραπεία κερατίνης TRINIFORCE!

 

 

 



 

Botox θεραπείες Ιωάννινα
 
Στο κομμωτήριο Urbano Capelli, παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες όπως botox, συντήρηση χρώματος, θεραπείες λείανσης.

Θεραπεία Botox
Οι νέες θεραπείες botox, αφαιρούν την φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά σας με το πέρασμα του χρόνου και δίνουν στην τρίχα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για να αναπτυχθεί και να δυναμώσει.

Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, με ψαλίδα ή ακόμη κι αν έχετε πρόβλημα τριχόπτωσης, το botox μαλλιών είναι για εσάς.

Το αποτέλεσμα είναι λαμπερά, δυνατά, υγιή μαλλιά.

Συντήρηση χρώματος

 
Συντήρηση στο χρώμα σας με το μοναδικό σύστημα χρωμογαλακτωμάτων της SIM.
Μοναδικό χρωμογαλακτωμα που φτιάχνεται στο χώρο μας άμεσα και στον κωδικό του χρώματος σας, για συντήρηση στο σπίτι σας.